Karate-do

Club Icho

Icho staat voor de Japanse notenboom ”Gingko biloba”. Deze boom bezit speciale eigenschappen, net zoals mensen die Karate-do beoefenen.

Wil je graag beginnen met karate-do, kom dan zeker eens langs. Losse kledij volstaat, je eerste 4 lessen zijn gratis.

TrainingschemaInschrijven

Wat is karate-do?

Kara (leeg) Te (hand) Do (weg) kan je vertalen als de weg van de lege hand en is afkomstig uit het verre Japan. Het is een verdedigingsdiscipline die het midden houdt tussen sport en levenskunst waarbij we verschillende aspecten (fysieke, motorische, technische en tactische) trainen. We gebruiken ons hele lichaam om mogelijke aanvallen op te vangen. Door het beoefenen van karate-do leren we onze geest en ons lichaam te beheersen.“

Het doel van karate-do is een beter persoon te worden.”
- Funakoshi Senseï

Wat biedt onze club aan?

Wekelijks 3 maal trainen op aangepast niveau onder de technische leiding van Pim Van der Stappen : 6e dan SKI erkend door Japan

Bloso-trainer A, Ex-Nationaal Kumite-trainer SKI

Ex- atleet nationale ploeg (SKIBF en BKF)

30jaar ervaring in ‘Karate do’.

Gratis deelname aan speciale clubtrainingen, competitie- en gasttrainingen

Gratis deelname aan wedstrijden & gereduceerde inkom tijdens internationale stages

Trainingen

Karate-do club Icho is aangesloten bij Shotokan karate-do International Belgian Federation (SKIBF). Het doel van deze organisatie is het brengen van traditioneel karate-do waarbij waarden als inzet, respect en trainen op Japanse manier voorop staan.

De oprichter van deze federatie, Kanazawa Shihan (10e dan), draagt internationale vriendschap en vrede hoog in het vaandel. Een club is als een kleine familie die deel uitmaakt van een grote familie karateka’s.

Trainingschema

Onze sponsors

Ieder jaar doen wij ons best om kwalitatieve en leuke lessen te organiseren voor onze leden. Dit seizoen seizoen staan Beobank Pajo Finance, inTERNATional, Ippon Sport, 't Klein Genot en Optiek Trap klaar om ons te ondersteunen. Wij willen onze sponsors enorm bedanken voor hun bijdrage en steun. Bedankt!

Wil je ons contacteren?

icho_sport@hotmail.com

Wanneer trainen we?

Trainingschema